Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ratsastuskoulutoiminta

Korttiarkisto Tapahtumakalenteri
"Lisää poweria! Lisää! Vielä lisää! Mikä kestää? Ei se Linus nyt niin laisk-... tai, no, ei sittenkään mitään. Hienosti menee."

Ratsastuksenopettaja on aina ollut Neenan unelma-ammatti, joten oli sanomattakin selvää, että mummon perintötilalle oli tuotava omien hevosten mukana myös opetustoimintaa!

Kuuden ratsukon tunnit pyörivät tallilla maanantaista perjantaihin. Uudet harrastajat voivat aloittaa turvallisesti alkeiskurssilta, mutta vaativampaan makuun tarjoamme niin koulu-, este- kuin maastoratsastukseenkin painottuneita kursseja. Kaikilla tunneilla opettajana toimii Virtuaaliselta Hevosopistolta ratsastuksenohjaajaksi valmistunut Neena Jouhela. Tällä hetkellä tunnit painottuvat Jouhelassa HeC-HeB-tasolle, mutta tulevaisuudessa tuntien taso tulee nousemaan tallin asiakkaiden kehittymisen myötä.

Klo
Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
17.00 - 18.00 Alkeiseste Alkeiskurssi HeC:1 Terapiatunti Este 40-70cm
18.00 - 19.00 Maastotunti HeC:2 Este 70-100cm HeB Maastotunti

Nouse ratsaille!

Jouhelassa ratsastustunneilla käymisessä hyödynnetään kymppikortteja, joiden avulla ratsastajan on helppo pitää kirjaa käymistään tunneista! Kymppikortin hinta on 300v€, joka maksetaan kuvitteellisesti, sillä tallillamme hoitajat eivät tienaa tarinoistaan virtuaalieuroja.

Kymppikortti on tasokohtainen. Siihen merkitään osaamisesi koulu- sekä esteratsastuksessa ja voit osallistua vain taitotasollesi sopiville tunneille. Voit kuitenkin sekoitella koulu-, este- ja maastoteemaisia tunteja kiinnostuksesi mukaan, sillä kortti ei ole lajikohtainen! Voit valita fiilispohjalta päivällesi sopivimmalta tuntuvan lajin tai vaikka suunnitella tarkasti etukäteen, mitä tunteja aiot valita ja milloin!

Kortin voi ostaa tallin vieraskirjassa milloin tahansa lähettämällä sinne alla olevan lomakkeen täytettynä. Valitettavasti ratsastustunnit on tällä hetkellä suunnattu pääasiassa tallin hoitajille, mutta tallin toiminnan laajentuessa tulemme tarjoamaan ratsastustunteja myös muille kiinnostuneille!

Etu- ja sukunimi:
Kouluratsastustaidot: Alkeiskurssi / HeC:1 / HeC:2 / HeB (valitse yksi)
Esteratsastustaidot: Alkeiseste / 40-70cm / 70-100cm (valitse yksi)
Ratsastustausta: (Muutama sana siitä, kuinka kauan olet ratsastanut ja kuinka aktiivisesti. Täytä tämä ainoastaan ostaessasi kymppikorttia ensimmäistä kertaa!)

Minulla on kymppikortti, mitäs nyt?

Kymppikortin ostamisen jälkeen voit ilmoittautua tunneille vieraskirjassa milloin vain haluat! Ilmoita vain tunnin viikonpäivä, kellonaika sekä tarkka päivämäärä, niin ratsastuksenopettaja tekstaa sinulle yksityiskohdat vastaukseksi. Voit tietenkin esittää myös ratsutoiveita, mutta hevonen on loppukädessä opettajan päätettävissä. Voit "maksaa" varaamasi tunnin milloin haluat lähettämällä tarinan tai muun merkinnän siitä tuntikirjaan! Opettaja kommentoi jokaisen suorituksen ja muistaa varmasti antaa myös muutaman hyvän vinkin ensi kerralle!

Mikäli sinulle tuleekin yhtäkkiä kiireitä tai inspiraation puute, ei haittaa että tunti jää tekemättä – menetät siinä kuitenkin yhden tunnin kymppikortistasi. Kymppikortti on voimassa, kunnes se on raksittu täyteen. Sen jälkeen voit ostaa uuden kymppikortin laittamalla viestiä vieraskirjaan.

Jouhelan talli on virtuaalitalli, jota ei ole oikeasti olemassa.
Ulkoasu © Jouhela, kopiointi ehdottomasti kielletty! Ulkoasun kuvat © Emma T. ja Valla Ponnyklubb (CC by-nc 2.0)

 

©2019 Jouhelan Ratsastuskoulu - virtuaalitalli - suntuubi.com